Hello world

Kort & gott, arbetar som anestesisjuksköterska och bor ihop med Robin som är specialistläkare inom anestesi och intensivvård


Vi älskar att vara ute i naturen vilket malamuten är en exemplarisk ras för. Därav har dragträningen naturligt blivit ett av våra huvudfokus.


Vi bor på en liten gård i staden Nora straxt utanför Örebro

Under vinterhalvåret försöker vi spendera så mycket tid som möjligt i våran stuga i vemdalen främst för slädhundskörning på fjället. Det ÄR fantastsiskt vackert att få uppleva malamuten i sitt rätta element!


Hello world

Våra hundar är kära familjemedlemmar!


Hundarna bor i varierande flockar tillsammans om 3-4 stycken men turas också om att bo inomhus med oss. I hundgårdarna finns flera isolerade hundhus att krypa in i och likaså många upphöjda liggplatser att sola på. Hundgårdarna är en plats för vila, återhämtning samt lugn och ro.


Vi har tre stora inhägnader om flera tusentals kvadratmeter där dem i större flockar kan springa lösa, leka och ha kravlöst roligt tillsammans.


Hundarnas välbefinnande prioriteras högst och sätts alltid i första rummet. Trots flertalet hundar känner vi varenda individ utan och innan samt spenderar nästan all vår lediga tid tillsammans med dom. Helt enkelt som en dröm där vi tillsammans hundarna får uppleva storslagna naturupplevelser. 


Frågor, funderingar eller vill komma på ett besök?

Kontakta oss!